Fotoshootdag 12 november

Op zondag 12 november kun je jouw rode haar en sproeten laten fotograferen voor dit project! Doe jij ook mee?

Locatie: Unitas, omloop 1, 8521 KE, Sint Nicolaasga

Tijd: van 10:00 tot 18:00 uur

Wat houdt dit in?

Op deze dag kun je op de foto worden gezet voor RED. Daarnaast kun je gezellig babbelen met mede roodharigen!

Wat zijn de kosten?

Voor de fotoshoot betaal je niets. Verder gelden dezelfde voorwaarden als vermeld staan op de pagina Join RED De kosten voor koffie, thee of iets anders zijn voor je eigen rekening.

Moet ik op afspraak komen?

Omdat het een hele dag is, kan ik niet exacte tijden afspreken. Ik werk daarom met tijdvakken waar je je voor op kunt geven. Deze zijn van 10:00 tot 12:00, van 12:00 tot 14:00, van 14:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 18:00. Deze afspraak kun je dus niet via de online agenda plannen.

Ik moet met blote schouders op de foto, kijkt iedereen dan mee?

Dat is niet de bedoeling, de foto’s worden in een afgeschermd gedeelte gemaakt.

Cool, ik wil meedoen! Hoe geef ik mij op?

Je kunt een berichtje sturen via de facebookpagina van RED of stuur een email naar arie@ariebruinsma.nl met daarin een recente foto, je naam, je leeftijd, je emailadres en je woonplaats én vermeld ook welk tijdvak je voorkeur heeft. Als je meerdere tijdvakken kunt geef dit dan ook aan, dan kan ik zoveel mogelijk mensen een plezier doen. Er kunnen maximaal 20 personen per tijdsvak op de foto. Vergeet vooral niet ook aan te geven dat je komt op de evenementpagina!

Ik heb nog een vraag!

Je kunt mij bereiken via de facebookpagina van RED. of via arie@ariebruinsma.nl.

Tot 12 november!