Join RED

LET OP: MEEDOEN IS NIET MEER MOGELIJK; DE LAATSTE AFSPRAKEN ZIJN GEPLAND.

RED is een serie portretten van mensen met rood haar en sproeten. Rood haar is iets bijzonders. Ooit zal het uitsterven zegt men en voordat het zover is wil ik zoveel mogelijk verschillende mensen met rood haar hebben vastgelegd. (Dat is trouwens een hoax, maar het klinkt wel goed.) Wil je meedoen aan de serie? Lees dan goed de volgende punten:

 • Like de pagina https://www.facebook.com/Ariebruins… en https://www.facebook.com/theredphot…
 • Alleen mensen met rood haar én sproeten komen in aanmerking. De minimum leeftijd is 6 jaar.
 • De fotoshoot vindt plaats in Lemmer in mijn studio en duurt ongeveer 15 minuten. Als je lang moet reizen heb ik heus wel een kopje koffie voor je
 • Rood haar is er in vele kleurvarianten. Ik ben niet heel kieskeurig, maar het moet wel echt rood zijn en niet blond of bruin. Als je twijfelt of het rood genoeg is dan is dat een reden om niet mee te doen 😉
 • Alleen aanmelden via een PB op de facebookpagina’s van The RED project (gebruik de knop in de header!) of via een email naar arie@ariebruinsma.nl. Reacties op berichten zie ik niet als een aanmelding.
 • Stuur bij de aanmelding een recente foto mee plus je naam, leeftijd, woonplaats en je emailadres. Als het om meerdere personen gaat dan graag de gegevens van alle personen!
 • De fotoshoot is gratis, je krijgt 1 foto op internetresolutie (2048 pixels aan langste zijde). Wil je de hoge resolutie foto ontvangen voor afdrukken dan betaal je daarvoor 10 euro middels een donatie aan het project.
 • Heb je meer kinderen/mensen (zonder rood haar) die je op dezelfde manier op de foto wilt dan mogen die ook ook op de foto. Je betaalt dan 25 euro per kind en ontvangt 1 hires foto per kind/persoon. Dit geldt niet voor diegenen die meedoen aan de serie.
 • Een fotosessie op dezelfde manier, zonder deelname aan de serie is mogelijk, als dit niet wordt gecombineerd met een roodharige voor de serie dan zijn de kosten 50 euro per persoon. Je ontvangt dan 1 foto in hoge resolutie in dezelfde stijl als RED.
 • Alle rechten met betrekking tot publicatie van de deelnemers aan de serie RED zijn van AriebruinsmA. Foto’s worden alleen gepubliceerd in het kader van dit project.
 • Je wordt over de voortgang en/of andere zaken met betrekking tot dit project op de hoogte gehouden middels een mailing, zodra je meegedaan hebt. Ik heb dus daarvoor je e-mailadres nodig.

Voor het maken van een afspraak kun je gebruik maken van mijn online agenda. Hier kun je zelf een afspraak inplannen. De tijdsduur staat op een half uur. De shoot zelf duurt ongeveer een kwartiertje, maar dat is wel de tijd die ik er voor reserveer. Als je je hebt aangemeld krijg je van mij een bevestiging en de link naar de online planningsmodule. Voorlopig kun je alleen op dinsdagen en vrijdagen terecht.

Het doel is 365 roodharigen vast te leggen. Op dit moment zijn er al veel meer aanmeldingen. Zolang er nog gepland kan worden kun je je gewoon opgeven en een datum vastleggen. Zodra het aantal van 365 is bereikt zal dat niet meer mogelijk zijn. Het is niet mogelijk om verder dan drie maanden vooruit te plannen

Tijdens de fotosessie hoef je niet uit de kleren, maar je schouders moeten wel worden ontbloot. Als je een beetje preuts bent, houd daar dan van te voren rekening mee in je kledingkeuze. Ik zal je privacy altijd respecteren. Na de shoot krijg je meestal snel de foto toegestuurd via FB/email. In principe heb je geen inspraak in de keuze van de foto. Ik kies een foto op basis van geschiktheid voor de serie.

Heb je ideeën over publicatie, boek, expositie of andere mediavormen dan kun je me bellen via 06-53814666 of mailen op arie@ariebruinsma.nl.

Ben je achteraf blij met de foto’s en draag je het project een warm hart toe? Steun dan via https://www.doneeractie.nl/maak-500-red-39-s-mogelijk/-3853

Bedankt voor je aandacht!

Arie Bruinsma